HEERHUGOWAARD – De jaarlijkse kermis van Heerhugowaard duurde van 14 t/m 19 juni 2019 en ook dit jaar was de kermis weer geslaagd! Van draaien in de draaimolen tot schieten in de schiettent, alles was aanwezig!

Klaas Braak
De organisator van de Heerhugowaardse kermis, Klaas Braak, is een ervaren man. De geboren en getogen kermisorganisator kent alle kneepjes van het vak. “Het leukste aan de kermis is dat het plezier van de kinderen afspat en dat ze ontzettend veel lol hebben.”

Organisatie
“De voorbereidingen van de kermis begonnen al in oktober. Dan begin ik eerst met telefoontjes plegen, enzovoorts. Dit, omdat men in het kermisleven al in november begint met de planning van het volgende jaar. In principe ben ik hier dus continu mee bezig. Dit geldt niet alleen voor de kermis in Heerhugowaard, maar ook voor alle andere kermissen.”

Veiligheid
Veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk op een kermis. De beveiliging heeft ervoor gezorgd dat de kermis ook dit jaar weer prima en rustig is verlopen. Veel dank gaat uit naar hen.