HEERHUGOWAARD - We gaan alweer voor de vierde dag van de kermis en ook op deze maandag is er weer voldoende te beleven zowel op het kermisterrein als daar buiten. De kermis gaat net als de andere dagen om 13.30 uur open.

Bij Dancing Marlène begint het vandaag zelfs al om 12.00 uur met het 1e deuntje en vanaf 13.00 uur het "Kratjes Stapelen". Om 15.00 uur zijn er dan optredens van Twee Bier Zonder Baco en Juriaan Singles en een gratis BBQ. Daarna volgt er nog een gevarieerd muzikaal programma met de Triple X-editie voor gehuwden en ongehuwden, m.m.v. Peter Beense, Henk Dissel en Robbert van der Steenhoven.

Grandcafè de Heeren organiseert vanavond het traditionele "Gehuwdenbal" dat vanaf 20.00 uur muzikaal wordt omlijst door de waanzinnige live-band Memphis.

Bij Café de Swan gaat het vanaf 19.00 uur los met twee in Heerhugowaard zeer bekende artiesten. Gerard Borst en Robin de Ruiter kennen elkaar al zo'n 35 jaar en hebben in die loop der jaren al menig kermis op z'n kop gezet. Dat zullen ze deze avond bij De Swan ook ongetwijfeld doen.

Ook Bar Café 't Waertje heeft een echte kermistopper in huis gehaald die steevast zorgt voor een ongekende sfeer. Vanaf 15.00 uur staat daar rasentertainer Paul Vlaar om het publiek te vermaken.