HEERHUGOWAARD - Over ruim een week is het alweer kermis in Heerhugowaard en dat belooft weer een groots feest te worden. Café de Swan aan de Middenweg heeft alvast het programma bekend gemaakt met o.a optredens van illustere bands en artiesten als De Woudrukkers, De Hijgende Herten en wat te denken van de eeuwige vrienden Gerard borst en Robin de Ruiter.

De nummer 1 Party band van Nederland
4 Ras-muzikanten die met elkaar elke zaal plat spelen!!We gaan terug naar het wilde West-Friesland (N-H), waar het allemaal begon...
De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed

Rock ‘n Loll is het motto! Van de Cats tot AC/Dc, boyband tot scheurende boerenrock. De Rukkers spelen alles in hun eigen Woudrukkers-Style: Muziek voor de plattelandse feestgangers! Want dat is waar deze “barre”mannen van houden en het publiek ook!! Ze staan geen minuut stil, laten menig vrouwen hart op hol slaan en zetten met hun “feest gebruis” elke tent op z’n kop!. Is het Pop? Rock? Feest? Het zijn de Woudrukkers!

In een paar jaar tijd is de band uitgegroeid tot landelijk bekende Rock ‘n Loll band! Dampende feesttenten in Groningen tot bomvolle dorpspleinen op ‘t Brabantse platteland. Niets is te gek tijdens hun “Trektocht”!

Weet waar u aan begint..Lijm het boerenbont van de buren maar vast; want het stampende en meezingende publiek zal met de Woudrukkers het dorp opnieuw op de kaart zetten! DE WOUDRUKKERS KOMME D’R AN!

De Hijgende Herten
"De Hijgende Herten” is een jaren 60 band die bestaat uit “oude rotten”die de Sixties bewust hebben meegemaakt.Speelden o.a. in Ekseption, Rob Hoeke, Alley Cats, Country Fair, Dallics, Shoreline en Shithouseband.

Het is moeilijk om niet mee te zingen of te dansen op deze aanstekelijke muziek.Wie kent ze niet, Buddy Holly, Elvis Presley, Cliff Richard, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Paul Anka en vele andere kanjers uit deze roemruchte tij

Willem Schoone: Bas en zang
Dick Remelink: Sax
Robin de Ruiter: Gitaar en zang
Henk Pepping: Piano, mondharmonica en zang
Ger Kruijer: Drums en zang

Gerard Borst is dit jaar voor de 5e keer te zien en te horen tijdens de kermis in café “de Swan” En dit keer samen met muziekvriend/collega Robin de Ruiter.Zij kennen elkaar al heel lang, plm.35 jaar geleden dat ze meededen aan open bak in de Vest te Alkmaar. Open bak was een soort talentenjacht die je de kans gaf om op te treden voor een groot publiek. Gerard en Robin hadden gelijk een klik omdat zij qua repertoire op dezelfde lijn zaten. Vanaf die tijd hielden ze elkaar sterk in de gaten en hebben daarna ook verschillende keren samen opgetreden. Later ook veelervaring opgedaan met Break en Shoreline. Nu dat Robin ook in Heerhugowaard woont en zij elkaar regelmatig spreken begon vanzelf het idee weer te komen om iets samen te doen. Het geplande optreden zal zijn op 11 juni tijdens de leukste kermisavond in café "de Swan" te Heerhugowaard.De aanvang is 19.00 uur. “We hopen er een bijzonder optreden van te maken en dit samen te delen met veel Heerhugowaarders die elkaar treffen bij Rietbergen!Met gast optreden van niemand minder dan Dick Remelink, aldus Gerard en Robin!