HEERHUGOWAARD - Vandaag de 3e dag van de Heerhugowaardse kermis die om 13.30 uur open gaat. Gaat u vandaag de hoogte in met de Space Jam of de Booster of houdt u liever beide beentjes op de grond bij de schiettent of een van de andere attracties? Ook buiten het kermisterrein is weer genoeg te beleven zoals het traditionele "Kubben" bij Marlène of het Beerpong XXL Toernooi bij De Heeren.

Meedoen aan het "Kubben Vol" bij Dancing Marlène zal niet meer gaan want met liefst 52 teams zit de organisatie vol .Uiteraard is het wel leuk om vanaf 14.00 uur een kijkje te komen nemen, en er volgt natuurlijk een afterparty met live-muziek en een feest-DJ.

Bij Grandcafë De Heeren is er vandaag een XXL Beerpong Toernooi en staat DJ Jacco Silver weer garant voor gezellige feestmuziek.

Café de Swan heeft vanavond de oude rotten, maar nog immer actieve, "De Hijgende Herten" in huis. Deze routiniers die hun sporen hebben verdiend op menig kermis en dorpsfeest maken er een doldwaze avond van met hits van weleer.

Bij Bar Cafë 't Waertje is het vanaf 15.00 uur feest met live-muziek op het terras van Marcel Kramer.