HEERHUGOWAARD - Of je nu jong, oud(er), alleen of met de hele familie bent, bij Cool zit de decembermaand vol met activiteiten om het jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar vol frisse energie te beginnen. Van muziek waar je niet bij stil kunt blijven zitten, tot klunzige humor voor de allerkleinsten. De warme decembermaand vier je bij Cool!

Muzikaal genot
Explosive Light Orchestra staat op zaterdag 21 december garant voor een epische avond vol rock classics. Het wordt een muzikale avond om nooit te vergeten met hits als Evil Woman, Livin’ Thing en All Over the World. Maar ook de harten van liefhebbers van engelenzang en Gregoriaanse chants kunnen sneller gaan kloppen. Op zondag 22 december geniet je namelijk door de combinatie van a-capellazang en prachtige kostuums van het internationaal befaamde koor Anúna. Swingend het jaar uit kan natuurlijk ook! Tijdens Jazzclub Cool op zondag 29 december gaan met Bigband MissJones de voetjes van de vloer.

Voor de hele familie
“Achter Transit gaat een van de leukste en plagerigste circusshows van de laatste jaren schuil”, bekroond de Volkskrant met vijf sterren. Een goede reden dus om samen met het hele gezin de jongleus, dansers, hand- en luchtacrobaten, hoepel- en diabolovirtuozen op zaterdag 28 december te aanschouwen. Zo vlieg je het jaar uit! En heb je het hele jaar hard gewerkt en wil je samen met je spruit even helemaal in de vakantiestemming komen? Ga dan op vrijdag 27 december met Buurman & Buurman mee op vakantie en geniet van de welverdiende rust. “A je to…”.

Kaarten
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Ook in de kerstvakantie kunt u voor, tijdens en na de voorstelling genieten van heerlijke horeca-arrangementen. U reserveert de arrangementen via de website.