SCHOORL - Op zaterdag 22 december een sfeervol kerstconcert door Cees Oud (accordeon), Marit Verwer (zang) en Martine Nijenhuis. Zij spelen liedjes met een verhaal. Verwarmend, vrolijk, dan weer treurig. Maar altijd meeslepend.

Chansonnière Marit Verwer en accordeonist Cees Oud zijn inmiddels bekende en graag geziene gasten in Noord-Holland met hun programma “Chanson d’Accordeon”. Ditmaal gaan zij een bijzondere samenwerking aan met de Bergense violiste Martine Nijenhuis, veelgevraagd in de regio en bekend om haar prachtige improvisaties.

Speciaal voor Kerstmis verweven zij samen prachtige chansons, Nederlandstalige liederen, fado’s en kerstliederen tot een hartverwarmende muzikale reis.

Of zoals zangeres Marit Verwer het zelf zegt: 'Dit keer niet alleen begeleid door Cees Oud op accordeon en piano... maar ook door de beste (en leukste!) violiste uit de regio. De repetities zijn een groot feest, we kunnen ons eigen enthousiasme nauwelijks bedwingen. Het wordt prachtig, vinden wij! We hopen dat jij dat ook vindt. Kom je luisteren?'

Kaartverkoop
Entree: 15,= p.p.Online (kopen en betalen): via de volgende link:
www.ticketkantoor.nl/shop/chansonkerst

Reserveren:
bij voorkeur per email, via mailto:info@deblinkerdschoorl.nl

Kaartjes zijn ook vooraf te koop aan de zaal