HEERHUGOWAARD - Het jaarlijkse Kerstconcert door de leerlingen van Cool is in een nieuw jasje gestoken en omgetoverd tot Cool’s Winter Wonder Walk! Zondag 18 december wordt het publiek meegenomen op een sfeervolle kerstroute waarbij ze op diverse locaties worden getrakteerd op een mini-concert door onze leerlingen. Get ready for a Cool Christmas!

In plaats van een groots concert in de Rodi Media zaal, gaat het publiek zondag 18 december op muzikale kerstwandeling door Cool. Op allerlei locaties, van artiestenfoyer tot café, vinden diverse korte dans-, zang en instrumentale optredens plaats. Het publiek is ingedeeld in 23 routes en loopt onder leiding van een gids langs vier verschillende concertlocaties.

Middag- en avondconcert

Het middagprogramma bevat optredens van alle leerlingen t/m 14 jaar. Leerlingen van 15 jaar en ouder presenteren zich in het avondconcert. Bij aanvang van het middagconcert wordt u op het Coolplein al in de kerststemming gebracht door de kinder- en schoolkoren. In de avond zal Dansstudio Dagmar Cool’s Winter Wonder Walk openen. Beide concerten worden afgesloten met swingende muziek van Jacky Roofer’s Big Band in Café Cool.

Meer informatie & reserveren

Meer informatie over het concert en een overzicht van alle routes staat op onze website, www.coolkunstencultuur.nl. Kaarten voor Cool's Winter Wonder Walk kosten €4,50 en kunnen alleen gereserveerd worden bij de servicebalie (ook telefonisch via 072 576 09 55).