HEERHUGOWAARD - De zomervakantie staat bijna voor de deur. Misschien is de caravan al gepoetst of zijn de vliegtickets al geboekt. Bij Cool kunst en cultuur zijn de koffers al gepakt. Bestel een van de drie smakelijke en voordelige koffer-series om ook ná de vakantie op een onvergetelijke reis te gaan.

Vanuit het pluche van je theaterstoel neemt Cool je mee op reis. Cool bieden in het nieuwe seizoen drie smakelijke én voordelige Koffer-series aan: Vriendinnenkoffer, Amerika-koffer en Platenkoffer. Elke koffer bevat twee voorstellingen én één film. Om je theaterreis all inclusive te maken, krijg je op één theateravond het horeca-arrangement cadeau. De kofferserie is goedkoper dan wanneer je de tickets voor de voorstellingen en film los bestelt.

Amerika-koffer

Ga mee naar Amerika, het land van de ongekende mogelijkheden. Kom samen met Raymond Mens meer te weten over Trump en Biden die strijden om het presidentschap, geniet van een tribute van Amerikaanse ‘Born in the U.S.A’ zanger Bruce Springsteen en zit lekker achterover bij Hollywood-film Little Miss Sunshine.


Inhoud Amerika-koffer (reissom € 60,50 p.p.):

* Raymond Mens - Theatercollege Lang Leve Amerika - za 21 september

* Brucifed - vr 28 februari - na afloop van Brucified ontvang je een Amerikaans borrel-arrangement.

* Film Little Miss Sunshine - do 1 mei (20.30 uur)

Vriendinnenkoffer

Klinkt een vriendinnen-weekendje als muziek in de oren? Kies dan voor de Vriendinnenkoffer. Niet één, maar drie avondjes uit met vriendinnen, je zus, moeder of buurvrouw. Na TOP Vrouwen kunnen jullie nog even nakletsen met een glas prosecco en zoete lekkernijen.

* Film The Other Women - do 24 oktober
* Story of Boybands - vr 15 november
* Topvrouwen - vr 31 januari - na afloop krijg je een glas prosecco met zoete lekkernijen

Platenkoffer

Inhoud Platenkoffer (reissom € 73,50 p.p)

* Phil Bee Cocker Band - do 24 oktober

* Film Bohemian Rhapsody - do 9 januari

* Motel Westcoast - vr 5 april

- na afloop van Motel Westcoast krijg je een muzikaal borrel-arrangement cadeau.

Ook je theater-koffers inpakken? De drie kofferseries zijn tot en met 15 september te bestellen via

www.coolkunstencultuur.nl/theater