HEERHUGOWAARD - Komende vrijdag is er een avondje extreem hard metal in JC Kompleks te Heerhugowaard met optredens van Sixcubed, Exit Only, Ripcage en Obstruktor.

SixCubed

Een melodische groove metal band uit het Noord-Hollandse Andijk.

Met een krachtige mix van rauwe emotie en meeslepende melodieën, nemen ze je mee op een energieke reis vol intense beats en meeslepende riffs. Geïnspireerd door invloeden zoals Slipknot en Lamb of God, creëert SixCubed een unieke sound die zowel ruig als verfijnd is. Hun muziek verkent diepe thema's en moderne kwesties, en wordt onderbouwd met brute riffs en blastbeats.

Met elk optreden brengen ze een stortvloed aan energie en passie naar het podium, en laten ze een onuitwisbare indruk achter op het publiek. Gereed om grenzen te verleggen en metalheads te fascineren, blijft SixCubed de luisteraars verrassen met hun eigen en onmiskenbare klank.

Exit Only

Een vierledige metalband uit de omgeving van Hoorn, gevormd in 2021. Jochem zorgt voor keiharde drums, Rénan voor zware basslines en vocals, en Tom de leadgitaar en zang. Sinds kort is Damian ook bij ons gekomen om mee te harken op de gitaar. Onze stijl heeft wat weg van groove, trash, en een vleugje hardcore. Wat voor metal we ook spelen, onze muziek is gemaakt om keihard te beuken.

Obstruktor

Speelt een mix van death- en thrash metal met invloeden uit tal van andere genres. Obstruktor uit Haarlem/IJmuiden is jong, onafhankelijk en klaar om de wereld mee te nemen op hun reis. Of je nou van old-school death en thrash bent of van nieuwe bands die zich niet laten leiden door wat anders dan zichzelf, Obstruktor geeft het je!

RipCage

Gedreven door een passie voor zware muziek schreef Paul 9 tracks en nam ze tijdens de pandemie op in zijn thuisstudio. Paulus ontmoette Jon online, die de teksten schreef en opnam. Samen brachten ze hun debuutalbum 'When the World Burns' eind 2022. RipCage sindsdien voegde vervolgens Robbert (drums), Thomas (bas) en Stefan (gitaar) toe aan de line-up en is nu klaar om live te spelen en bands te ondersteunen in de grotere concertzalen en speelfestivals. En natuurlijk blijven we zware muziek maken veel liefde met veel plezier en passie, en geen beperkingen...

Entree: 6,66 Euro inde voorverkoop, Aan de deur 8,00 Euro.

Tickets via https://kompleks.stager.co/web/tickets

Kompleks is Pin only!