HEERHUGOWAARD - Komende zondag 16 september is er vanaf 17.00 uur weer live-muziek in Café de Swan met de coverband Sam. Met covers van o.a. Amy Winehouse, Blondie en nog veel veel meer belooft het een supergezellige avond te worden.

Een nieuwe zangeres aan het firmament… en wat voor één. Zingt alles met het grootste gemak. Sam is een bekende in de IJmond, maar nog niet veel verder dan dat. Toch zingt ze al vanaf haar 10de jaar. En dat is te merken: Ze zingt met een gemak en souplesse alsof ze haar hele leven al op het podium staat. Eigenlijk doet ze dat ook, want ze is ook pas 19 jaar en komt nog maar net kijken. Maar wel een goeie, en één om rekening mee te houden!

Bij de theatertour van Karin Bloemen werd Sam in ieder geval uitgenodigd om een liedje mee te zingen in het Kennemertheater, Beverwijk. Vincent Hiemstra (gitaar) kent Sam al een tijdje omdat ze als leerling bij hem in de muziekles heeft gezeten op de middelbare school. Ze heeft er zelfs examen in gedaan. Daarna ging ze naar de opleiding “Artiest muziek” aan het ROC te Amsterdam. Die is ze nu aan het afronden. Vincent belde Sam omdat hij iemand moest hebben voor een feestavond… Sam deed mee en het feest was geslaagd.

De band speelt een mix van bekende covers van de Dixie Chicks, Amy Winehouse, Blondie tot aan the Doobie Brothers.

Wie doen er nog meer mee?
Werner Cornand – Basgitaar
Jack van Vegten - Drums
Vincent Hiemstra - Gitaar