HEERHUGOWAARD - Na twee jaar geen Koningsnacht- en dag gaat het dit jaar eindelijk weer gebeuren. Nu de coronamaatregelen zijn komen te vervallen zal er dus weer een grote feesttent staan op het Raadhuisplein in Heerhugowaard Centrum.


De organisatie bestaande uit Remco de Boer, Rene Rietbergen en Ad Molenaar van Stichting Koningsdag Heerhugowaard heeft de handen weer ineen geslagen en kijken uit naar het festijn op 26 en 27 april.

Op dinsdag 26 april "Koningsnacht" zal het in de feesttent weer een grote reünie worden. De nacht voor Koningsdag begint om 19.00 uur tot 00.30 uur met de formatie "THE RICH AND FAMOUS" met het voor-naprogramma van DJ RAY en de toegang is gratis.

Woensdag 27 april "Koningsdag" wordt er begonnen om 07.00 uur met de Vrijmarkt die altijd door duizenden mensen wordt bezocht. Aansluitend vanaf 13.00 uur in de feesttent, ook weer met vrij-entree, de formatie "THE TOUR" met DJ RENE VERKERK bekend van Radio 10. Alles is weer geregeld voor twee dagen groot feest in de feesttent.

Koningsdag 2022 vier je natuurlijk op het Raadhuisplein in Heerhugowaard!