HEERHUGOWAARD - Stichting Koningsdag is er weer klaar voor om, met een topprogramma, alle inwoners van Dijk en Waard weer te mogen verwelkomen op het Raadhuisplein in Heerhugowaard.


Koningsnacht

Op woensdag 26 april "Koningsnacht" zal het in de feesttent weer een grote reünie worden. De zaal gaat open om 18.30 uur, het programma is van 19.00 uur tot 00.30 uur met de formatie "FEEL LIKE DANCING PARTYBAND" met voor- en na-programma DJ RAY. De toegang is gratis.

FEEL LIKE DANCING PARTYBAND bestaat uit 7 bandladen inclusief zangeres. Deze nieuwe feel-good band, met upbeat hits van Alphabeat tot Will & The People en van Doe Maar tot Abba, maakt er altijd een dansbaar feest van. Ze spelen vele bekende songs en hits, maar ook zeker nummers die je kent maar niet vaak hoort. Dat maakt deze energieke band zo leuk en bijzonder!

Koningsdag

Op donderdag 27 april "Koningsdag" begint men om 07.00 uur met de Vrijmarkt die altijd door duizenden mensen wordt bezocht met mooi weer. Aansluitend vanaf 13.00 uur in de feesttent de formatie "LEAD" met DJ Rene Verkerk bekend van Radio 10. Ook hier is er vrij entree.

De formatie LEAD bestaat uit vijf heren en een charmante dame en hebben samen maar één doel voor ogen: ‘feest!’ En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party-animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu! Handelsmerk van LEAD is dat door hun breed georiënteerde repertoire je als feestganger niets te kort zult komen. Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC. Dit is nog maar een kleine greep uit het allesomvattende muzikale spektakel dat deze band de zaal in blaast !!
Alles is weer geregeld voor twee dagen groot feest met eten en drinken in de feesttent. Beide dagen is de entree gratis en voor alle leeftijden. Let op : Geen 18 jaar, geen alcohol.

Koningsnacht en Koningsnacht

Datum: woensdag 26 en donderdag 27 april 2023
Locatie: Raadhuisplein, Heerhugowaard
woensdag: 18.30 – 00.30 uur
donderdag: vanaf 13.00 uur