HEERHUGOWAARD - Stichting Koningsdag is er klaar voor om, met een topprogramma, alle inwoners van Dijk en Waard weer te mogen verwelkomen op het Raadhuisplein in Heerhugowaard.


Op vrijdag 26 april, Koningsnacht, zal het in de feesttent weer een grote reünie worden. De nacht voor Koningsdag begint om 19.00 uur tot 00.30 uur met de formatie FEEL LIKE DANCING PARTYBAND met voor- en naprogramma van DJ RAY.

FEEL LIKE DANCING PARTYBAND bestaat uit zeven personen met een zangeres. Deze super feel-good band met upbeat hits van Alphabeat tot Will & The People en van Doe Maar tot Abba, maakt er altijd een dansbaar feest van. Ze spelen vele bekende golden-oldie songs en hits, maar ook zeker nummers die je kent, maar niet vaak hoort. Dat maakt deze energieke band zo leuk en bijzonder!

Zaterdag 27 april "Koningsdag" wordt er begonnen om 07.00 uur met de Vrijmarkt die altijd door duizenden mensen wordt bezocht. Aansluitend vanaf 13.00 uur in de feesttent de formatie DREAMCAST met voor- en naprogramma van DJ RENE VERKERK, bekend van Radio 10.

De formatie DREAMCAST bestaat uit topmuzikanten met een charmante zangeres en staan voor 100% feestgarantie! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale "party-animals" het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu! Handelsmerk van DREAMCAST is dat door hun breed georiënteerde repertoire je als feestganger niets te kort zal komen. VanTop 40 tot de beste Nederlandse hits en van Goud van Oud tot Nederpop, kortom het is een muzikaal spektakel dat deze band de zaal in blaast !!

Alles is weer geregeld voor twee dagen groot feest met buiten een uitgebried foodplein en volop vertier in de feesttent. Beide dagen is de entree gratis en voor alle leeftijden.

Let op : Geen 18 jaar, Geen Alcohol.