Laat je verwarmen tijdens de Christmas & Winterfair in Museum BroekerVeiling. Kom binnen genieten van de kleuren en geuren van Kerst en raak geïnspireerd tijdens de 13e editie van de Christmas & Winterfair bij Museum BroekerVeiling.

Een SuperKOOLe kerstmarkt!

Onze sfeervol verlichte, verwarmde lighallen staan weer vol kramen met de leukste hebbedingen zoals sieraden, poncho’s, wijn, brocante, lekkere snoeperijtjes en natuurlijk heel veel kerstartikelen. Uiteraard is de kerstman zelf ook van de partij! In het authentieke museumrestaurant zijn diverse lekkernijen te verkrijgen zoals: warme chocolademelk met Apfelstrudel, rookworst met zuurkool en erwtensoep met roggebrood en spek.

Nog meer te beleven

Geniet van de optredens en het Open Podium of vaar met een tuinder mee in een kloetschuit door de lighallen of langs het afmijnlokaal (afhankelijk van het weer). In het entreegebouw kun je een miniatuurtreintje bewonderen dat door een landschap rijd, opgebouwd door de Groot Spoor Treinen Club Koedijk. Ook de visroker is van de partij, de scharensliep vertoont zijn kunsten en de dames en heren van Vereniging Behoud West-Fries kostuum laten zich van hun mooiste kant zien. Kinderen kunnen knutselen, kaarsen maken, een ritje maken op een pony, luisteren naar winterverhalen en Oudhollandse spelletjes spelen*. Kortom er is genoeg te beleven voor jong en oud!

Openingstijden:

Vrijdag, zaterdag en zondag in de periode 9 t/m 18 december van 11.00 tot 18.00 uur. Volwassenen betalen € 3,50 entree en kinderen € 2,-. Met gebruik van de museumkaart of de vriendenpas is de entree gratis. Kijk voor actuele informatie op onze website: www.broekerveiling.nl