HEERHUGOWAARD - In sfeervolle setting presenteren de leerlingen van Cool op zaterdag 14 december tijdens Cool’s Winter Wonder Walk de mooiste kerstliedjes. Naast vrienden en familie van de leerlingen zijn alle muziekliefhebbers die in de kerststemming willen komen van harte welkom. Get ready for a Cool Christmas!

Muzikale routes
Er is een middag- en avondconcert waar de leerlingen in de spotlights staan. Het middagprogramma start om 15:00 uur en het avondprogramma om 19:00 uur. Met een speciaal voorprogramma wordt u voorafgaand aan het concert al in de kerststemming gebracht. Daarna volgt u met een gids een route langs vier verschillende locaties in Cool, waarbij u op iedere locatie wordt getrakteerd op een mini-concert en tegelijkertijd een kijkje achter de schermen krijgt.

Geniet van o.a. het accordeonensemble, de strijkers, de Jacky Roofer’s Bigband en de leerlingen van slagwerk. Uiteraard mogen de piano-, gitaar-, keyboard-, harp-, saxofoon- en dwarsfluitleerlingen ook niet ontbreken. Daarnaast trakteren de leerlingen van de musicalproductieklas en de prachtige stemmen van de Little & Junior Voices u op een prachtig mini-concert.

Kaarten
Kaarten voor dit jaarlijkse hoogtepunt van onze leerlingen kosten €4,50 en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de servicebalie. Op www.coolkunstencultuur.nl staan de verschillende routes vermeld, maar u kunt ook bij de servicebalie het overzicht van de routes inzien. Omdat we tijdens het concert veel belangstelling verwachten, raden wij aan om tijdig kaarten te bestellen.