HEERHUGOWAARD - Na een jaar vol acteer-, zang- en danslessen zetten de leerlingen van Cool’s Musicalproductieklas op vrijdag 24 juni de grote musical Beauty and the Beast JR op de planken. Compleet met licht, geluid, kostuums en decors!

Pratende klokken en dansende kandelaars
Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de sprookjesvoorstelling van Belle en het Beest. In dit romantische verhaal is Belle het slimme, sprankelende meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Ze ontmoet bijzondere vrienden, zoals een pratende klok en dansende kandelaar. Hoe loopt het af met de dorpsbewoners en de bewoners van het kasteel? Als ze goed zoeken, vinden ze misschien allemaal hun geluk… Het wereldberoemde sprookje vol magische verrassingen!

Zelf op de planken
Schitter jij volgend jaar ook bij ons op het podium? Schrijf je dan nu in voor het volgende seizoen van de Musicalproductieklas. Vanaf dinsdag 25 oktober starten we met de spetterende musical FAME JR. Het verhaal zit vol dans- en zangacts. Ontdek ze zelf en speel met ons mee. Neem voor meer informatie contact op met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl. Inschrijven kan via www.coolkunstencultuur.nl of de servicebalie van Cool.

Tickets
Beauty and the Beast JR. speelt op vrijdag 24 juni om 19:30 uur. Tickets kosten €12,00 en kunnen worden gereserveerd via www.coolkunstencultuur.nl of via de servicebalie (072 534 76 62).