HEERHUGOWAARD - De kinderen van Cool’s Musicalproductieklas 1 (6-12 jaar) hebben een heel seizoen acteer-, zang- en danslessen gevolgd. Compleet met licht, geluid, kostuums en decor schitteren ze vrijdag 16 juni in de avontuurlijke musical Op reis door Europa.

Op reis door Europa is een avontuurlijke musical met multiculturele muziek. Het verhaal begint met een gewone klas die geschiedenisles krijgt, er lijkt niets aan de hand. Tot de leerlingen besluiten dat ze genoeg hebben van de saaie geschiedenislessen en alles zelf willen ontdekken. Zo duiken ze de geschiedenis in en nemen u mee in hun avontuur. Ze komen langs Spanje, Engeland, Italië en nog veel meer landen, waar de kinderen de leukste dingen meemaken en ontdekken. Is geschiedenis nou echt zo saai, of is het juist hartstikke interessant? Dat kunt u ontdekken in deze reis door Europa!

Meer informatie & kaarten reserveren

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten voor Op reis door Europa op de website van Cool. Wil jij ook leren zingen, dansen én acteren? Vanaf donderdag 1 juni staat het nieuwe les- en cursusaanbod van Cool online en kun je je inschrijven!