HEERHUGOWAARD - Met trots kondigt de organisatie van Mixtream Festival aan dat dit jaar Wild Romance, de iconische band van wijlen Herman Brood, is uitgenodigd als headliner van het hoofdpodium. Nederlands eigen rock ‘n’ roll legendes zijn weer bij elkaar gekomen met Dany Lademacher en David Hollestelle aan het roer.

Klassiekers als ‘Saturday Night’ en ‘Rock & Roll Junkie’ zullen met nieuwe energie gebracht worden in het Rosarium Park op zondag 26 augustus. Daarmee is het muziekprogramma van het gratis toegankelijke festival bijna compleet. Volgende week worden de laatste namen waaronder de afsluiter bekend.

De populaire rapper Jacin Trill en de lokale helden van de band 18 Miles zijn in de middag te zien op het hoofdpodium. Eerder werd ook Hardcore-legende Charly Lownoise, parter-in-crime van Mental Theo, als headliner van het Dance-podium aangekondigd. Het dance-programma bestaat verder uit onder andere $hirak, producer van hits als ‘Drank en Drugs’ van Ronnie Flex, en de artiesten NΔLΔ, Mairo Nawaz, Snoodaards, Vuur en Yoanne.

Mixtream Festival wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Wil je graag meehelpen? Meld je aan via vrijwilligers@mixtream.nl.