HEERHUGOWAARD - Zondag 17 maart wordt er een uniek LENTECONCERT gegeven in de Dionysiuskerk, Heerhugowaard. Vanaf 15.00 uur zullen Koor Spirit, De Geestmerzangers, Ronald Willemsen en Arie Horst u een onvergetelijke middag bezorgen.

Het koor Spirit, die zijn thuisbasis heeft in deze kerk, zal met eigentijdse liederen de middag sfeer geven. Dit koor is in 2010 van start gegaan en bestaat uit 20 personen. Iedere maand luisteren zij de eucharistieviering op in voornoemde kerk. In hun korte bestaan hebben ze al aan diverse zangavonden en concerten meegedaan. Hiervan is de uitvoering van het Passieverhaal een hoogtepunt geweest. Het koor staat o.l.v. Sandra Blokdijk. Aan de piano Nicole Blokdijk.

De Geestmerzangers uit Broek op Langedijk is een prachtige mannenzanggroep en staat o.l.v. Kees Balder. Het koor is opgericht in 2001 en is een interkerkelijk ensemble en verleent zijn medewerking aan kerkelijke diensten en zangavonden en nu dus ook aan dit LENTECONCERT.

Verder doet mee aan dit gezellige concert Arie Horst, een welbekende pianist/organist. Hij begeleidt de Geestmerzangers en zal deze middag tevens de samenzang begeleiden. Jawel het is de bedoeling dat ook u lekker mee gaat zingen!

Om de middag helemaal compleet te maken maakt ook de bariton Ronald Willemsen zijn opwachting. Ronald heeft al eerder aan een zangavond in de Dionysiuskerk meegedaan en maakte daar een onuitwisbare indruk. Met zijn geweldige verschijning en stem zal hij velen ontroeren/in beroering brengen. Uniek is dat Ronald ook nog samen met de aanwezige koren zal zingen.

Kortom het wordt een gezellig uur waarin u lekker zelf mee mag zingen en heerlijk kunt luisteren naar de koren en solist. De middag begint om 15.00 uur en zal ongeveer een uur duren, de kerk is open vanaf 14.30 uur. Toegang is gratis; om de kosten te dekken wordt er wel een deurcollecte gehouden. Wij zien u graag op zondag 17 maart!