HEERHUGOWAARD - Rozen zijn rood, bier zit in vaten, Margreet heeft de groep verlaten. Op de straatborrel en de dagen daarna gaat het over niets anders meer. Kan dat? Mág dat? Lies Visschedijk en Dick van den Toorn schitteren vrijdag 29 oktober in Cool met deze hilarische parodie op de appcultuur.

Onrust in de buurt-app
Éen straatje, dertig buren en samen hebben ze een appgroep. Het gaat z’n gangetje, in de straat en in de app. Tot Margreet op een dag de appgroep verlaat, terwijl ze nota bene voor de preisoep zou zorgen op het buurtfeest! De vanzelfsprekendheid waarmee het suffe straatje een eenheid vormde, valt weg. En van Margreet horen we niets, want zij heeft de groep verlaten.

Herkenbaar & bijzonder geestig
Schrijfster Aaf Brandt Corstius houdt het graag dicht bij huis en wat is er ‘burgerlijker’ dan de buurtapp, waar alleen al door verkeerd gebruikte emoji’s soms de grootste misverstanden ontstaan. Margreet heeft de groep verlaten is een “bijzonder geestige voorstelling, lekker over de top gespeeld door Visschedijk en Van den Toorn”, aldus De Telegraaf (****).

Meer informatie & reserveren
Margreet heeft de groep verlaten zie je vrijdag 29 oktober om 20:15 uur bij Cool. Kijk voor meer informatie over de voorstelling, onze arrangementen en tickets bestellen op www.coolkunstencultuur.nl.