HEERHUGOWAARD - In de live gecomponeerde voorstelling Een antwoord op alle vragen geeft Laura van Dolron antwoorden op de vragen die er echt toe doen, namelijk die van het publiek! Haar unieke theaterconcert vol interessante gedachtekronkels is op woensdag 13 maart te zien in Cool kunst en cultuur.

Een filosofisch theaterconcert
Laura wordt bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf (de KOE) en muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren. De vragen uit het publiek vormen de basis voor een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop, en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt.

Creatief en inventief
Scènes beschrijft de voorstelling als een unieke avond vol interessante gedachtekronkels. Het NRC bekroont de voorstelling met vier sterren en schrijft: “Het is creatief en inventief hoe het viertal tot antwoorden komt op vragen.”

Kaarten
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Uw avondje uit compleet maken? Reserveer dan voor het Nagenietarrangement en praat na afloop van de voorstelling na aan een gereserveerde tafel met een drankje en wat lekkers.