HEERHUGOWAARD - Hoe kan een fanfare uit Heerhugowaard met iets speciaals voor de dag komen? De oplossing is dicht bij huis gevonden in de vorm van een samenwerking met Brassica Musicals.

Het contact werd gelegd en het idee werd vol enthousiasme omhelst. Zo is een uniek project ontstaan, dat bijna de grootte van een musicalproductie zelf is geworden. Pianopartijen moesten worden gemaakt voor het repeteren met de solozangers, teksten werden uitgezocht om bij de orkestmedley’s te worden gezongen, You-Tube werd afgespeurd naar voorbeelden, lichtplannen ontworpen worden, geluid worden geregeld, kleding worden uitgekozen, geflyerd worden, reclame gemaakt en natuurlijk gerepeteerd, gerepeteerd en nog eens gerepeteerd.

40 muzikanten van Hou en Trouw spelen de beste musicalsuccessen uit geschiedenis en maar liefst 22 zangers en zangeressen van Brassica Musicals laten de melodieën tot leven komen, onder leiding van dirigent Nick Hoogland. Meezingen mag, genieten is onvermijdelijk.

Het concert zal plaatsvinden op 1 juni aanstaande om 20:15 uur in de Rodi-mediazaal van theater Cool Heerhugowaard. Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn te koop op de avond zelf aan de zaal. Wilt u zeker zijn van een plek? Bestelt u ze dan op voorhand via kaartverkoop@fanfare-Houentrouw.nl of door te bellen met 06-28394974.