In samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard, Jack’s Casino en Stichting Schrijverswaard (Dini Apma en Eugènie Herlaar) organiseert Cool kunst en cultuur zaterdag 22 augustus een dichterlijke wandeling door het stadshart van Heerhugowaard onder de naam Poëzie van het fantastische woord.

Poëzie van het fantastische woord

Bezoekers worden zaterdag 22 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur door diverse gidsen meegenomen voor een dichterlijke wandeling van +/- 45 minuten door het stadshart van Heerhugowaard. Het evenement heeft als doel de bezoekers op een andere manier poëzie te laten beleven. Daarom wordt men tijdens de wandeling getrakteerd op live poëzie. Wat te denken van een lofdicht op het zijtoneel van Cool, een liefdesgedicht op een balkon of een poëtisch essay in de tuin van het gemeentehuis.

Informatie en aanmelden

Poëzie van het fantastische woord bevat drie verschillende routes waaronder ook een kidzroute voor kinderen tot 12 jaar. De wandelingen starten op de volgende tijdstippen vanaf Cool kunst en cultuur: 14.00 uur, 14.30 uur, 15.00 uur, 15.30 uur en 16.00 uur. Deelname aan een wandeling kost €1,00. Aanmelden voor een van de wandelingen kan via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie (telefonisch via 072 576 09 55).