Zaterdagmiddag 16 juli organiseert Cool kunst en cultuur in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard, Dini Apma-Staudt en Eugènie Herlaar Poëzie van het Muzikale Woord – dichterlijke wandelingen door het stadshart van Heerhugowaard.

Poëzie van het Muzikale Woord

Op zaterdag 16 juli nemen diverse gidsen u mee voor een dichterlijke wandeling van circa 50 minuten door het stadshart van Heerhugowaard. Onderweg wordt u op unieke plekken getrakteerd op een mooi gedicht of een bijzonder verhaal van lokale dichters. Wat te denken van een muzikale ode in het drumlokaal van Cool, een melodieus gedicht op het dak van een parkeergarage of een poëtisch essay in het park. Poëzie van het Muzikale Woord bevat twee verschillende routes.

 

Tijden en aanmelden

Wilt u bijzondere plekken in het stadshart ontdekken en een gezellige middag vol poëzie beleven? Meld u dan aan voor Poëzie van het Muzikale Woord. De wandelingen starten op de volgende tijdstippen vanaf Cool kunst en cultuur: 13:30 uur, 13:50 uur, 14:10 uur, 14:30 uur, 14:50 uur en 15:10 uur. Deelname aan een wandeling kost slechts €1,00. Aanmelden kan via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie (telefonisch via 072 576 09 55), ook op de dag zelf.