HEERHUGOWAARD - Marlène is weer klaar voor! De familie Molenaar, in 2020 vijftig jaar in Marlene, organiseert komend weekend alweer voor de 30e keer de traditionele Apres-Ski Party. Sinds jaar een dag staat deze topdag in januari bekend als het Feest der Feesten aan de Middenweg 207. Komende zondag 19 januari is het weer zover, en opnieuw met 100% feestgarantie!

Zondag 19 januari "APRES-SKI" (30e keer), ook wel Het FEEST der FEESTEN met een fantastische line-up in Marlene!

* Feest-DJ Maarten deze topper begint om 16.00 uur-20.00 uur
* Feest-DJ Jacco Silver populairste Party-DJ 2019 20.00 uur-21.00 en 22.00 uur tot sluit.
* Chris Deluxe bekend van 538 Verruckte Halbe Stunde en Slam 21.00 uur-22.00 uur
* Feest-DJ Rene Verkerk 100% feestgarantie.20.00 uur tot 21.00 uur en 22.00 uur tot sluit.
* Ook is er nog een live verrassingsact en die wordt zaterdagavond bekend gemaakt.

Marlene wordt weer omgebouwd tot een Mega Apres Ski Bunker met Flugel, Bratwurst, Snaps, Hamburgers, Gehaktballe und jeden in die lederhose..

Wie niet op wintersport gaat moet zondag 19 januari echt naar Marlène komen, een top sfeertje en lekker druk altijd.

Voor 17.00 uur VRIJ-ENTREE
Van 17.00 uur tot 19.00 uur 5,00,-
Na 19.00 uur daarna 10,00,-
DUS KOM OP TIJD EN PAK JE VOORDEEL!

Wie in Apres Ski kleding komt krijgt GRATIS Flugel bij de entree!

Feest-DJ Maarten
Feest-DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten. Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol actief op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: “Ik ben vandaag zo vrolijk“, “Wat een lekkere kont“, “Ik ben een kikker“, “18“, “In Hollands staat een huis“, “Hamburgers met korting” “Suikerspin” en “Alle idioten zingen over boten“. Deze laatstgenoemde single heeft op Youtube al bijna 13 miljoen hits gescoord!

Chris Deluxe
Chris Deluxe is bekend van Slam en 538 die Verruckte Halbe Stunde op de vrijdagochtend show. Chris komt met een sensationele speciale apres-ski mix de tent op zijn kop zetten.

Radio 10 DJ Rene Verkerk
Deze topper staat al jaren bij Marlene met de kermis, Tour de Waard, Koningsdag, Triple X enz, en staat voor 100% feestgarantie! Met zijn energie en humor is René de DJ die van elke Apres-Ski een echt feest maakt.

Feest-DJ Jacco Silver.
Feest-DJ Jacco Silver laat elke Apres-Ski tent uit zijn dak gaan. Onlangs gekroond tot opkomende populairste Party dj 2019. Het resultaat is een avondvullende show met entertainment van een hoog niveau. Dansen bij de leukste muziek van nu, springen op de vetste classics en zingen met de hits van eigen bodem.

DJ’s Jacco Silver en Rene Verkerk geven vanaf de eerste minuut de 100% feestgarantie af door vlaggetjes, lichtgevende armbandjes of andere leuke gadgets aan de bezoekers te geven.

Tot zondag 19 januari!
www.dancingmarlene.nl