ALKMAAR - Op 10 juni komt de jonge rockformatie Nothing More voor een exclusieve show naar Victorie en op 30 november is de beurt aan rockveteranen MC50. Beide concerten zijn de enige shows van de bands in Nederland.

MC 50
MC50’S Wayne Kramer viert de vijftigste verjaardag van het legendarische album ‘Kick Out The Jams’ met een all-star band bestaande uit Kim Thayil (Soundgarden), Brendan Canty (Fugazi), Dug Pinnick (King’s X) en Marcus Durant (Zen Guerrilla). Het album kwam uit in 1969, maar is in deze tijd nog even relevant. MC5 wordt gezien als de grootvader van de punk en stond aan de wieg van bands als The Ramones, The Clash, The Damned en Motörhead.

Nothing More
Nothing More uit San Francisco brengt een lekkere mix van heavy grooves, alternative rock en metal met catcthy refreinen. De eigenwijze band bracht jarenlang in eigen beheer albums uit en speelden honderden shows, toen ze eindelijk een verdiende dikke hit soorde met 'This Is The Time (Ballast)' . Met ‘The Stories We Tell Ourselves’ uit 2017 heeft het viertal een geweldig nieuw album afgeleverd. Nothing More rockt hard. Kom je van je sokken laten blazen!

Voor meer info en tickets:
10 juni 2018 – Nothing More – Victorie Alkmaar
30 november 2018 – MC50 – Victorie Alkmaar