HEERHUGOWAARD - De bekende Zaanse trompettiste Melissa Venema, bekend geworden door haar optreden als soliste bij André Rieu met het nummer Il Silenzio en de eveneens uit Zaandam getogen organist Dub de Vries treden zaterdagavond 6 april 2019 vanaf 20:00 uur op in de Ontmoetingskerk, Middenweg 168 te Heerhugowaard.

Beide hebben op muzikaal gebied al jarenlange ervaring en zij treden vaak samen op in Nederland maar ook daarbuiten, zoals in Zuid-Afrika, Amerika, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en Engeland. Op 10 april gaat Melissa naar Mexico waar ze uitgenodigd is om op het Ricardo Castro Festival te spelen, tevens geeft zij daar een Masterclass. Ook Dub de Vries gaat mee om haar met verschillende nummers op orgel te begeleiden.

Tijdens hun optreden zullen zij onder leiding van Steffen Snip begeleid worden door Harmonie Het Blazersensemble uit Heerhugowaard.

De favoriete muziekstukken van Melissa zoals “Il Silenzio”, “Habanera” en “Someone Like You” niet zullen ontbreken. Het orkest is al druk aan het repeteren op stukken als “Morricone’s Melody”, “Ammerland” en “Gabriella’s Song”.

Het wordt een prachtig concert met een fantastische samenwerking, dat zich zal uiten in zowel solonummers van Melissa met begeleiding van het orkest als in een aantal nummers die zij onder begeleiding van Dub de Vries zal spelen. Tijdens de finale spelen Melissa, Dub en het orkest met elkaar het nummer “My Way” dat zo bekend is geworden door de vertolking van Frank Sinatra.

Op de volgende websites leest u meer over dit concert: melissavenema.nl , dubdevries.nl en blazersensemble.nl