HEERHUGOWAARD - Lang voordat hij bekend werd bij het grote publiek, stond Micha Wertheim al bij Cool op de planken. Een cabaretier die de zaken ongeëvenaard ontregelt. Waar de één vol verwarring en verbijstering achterblijft, juicht de ander hem toe om zijn unieke en geraffineerde spel.

De kaarten voor zijn voorstelling Voor Alle Duidelijkheid waren niet aan te slepen. NRC Handelsblad sprak van de beste cabaretvoorstelling van 2019 en Trouw schreef in een vijfsterrenrecensie: “Onovertroffen. Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap”. En toen kwam corona en maakte Wertheim in 2021 de online voorstelling Niemand Anders die unaniem geprezen werd als inventief, innovatief en troostgevend.

Over een andere boeg
In zijn nieuwe voorstelling gooit Wertheim het over een andere boeg. Hij zoomt in op de details die we vaak over het hoofd zien. Tot er heel weinig overblijft. En dan... Dan zoomt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: Micha Wertheim Voor Heel Even.

Op dinsdag 12 april komt Micha de boel weer ontregelen in Heerhugowaard. Durf jij het aan?

Meer informatie & tickets
Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van tickets op www.coolkunstencultuur.nl/theater.