HEERHUGOWAARD - Er is dit weekend een zonnetje besteld voor het jaarlijks terugkerende Mixtream Festival! De weersverwachtingen voorspellen namelijk dat het zondag 25 augustus mooi weer wordt in Heerhugowaard. Met een graadje of 25 mogen de zonnebrillen en slippers mee naar het Rosarium Park.

Op de negentiende editie van het festival staan weer klinkende namen als de bekende rapper Brainpower, de Duitse DJ Dune, nu-metalband Bizkit Park, aanstormend hiphoptalent Joost, turntablist DJ DNS en veel lokale artiesten als Black Operator, 3 Point Landing, Proto X, STEENkoud en Merow. Zie mixtream.nl voor het volledige programma.

Naast het diverse muzikale aanbod zijn er ook verschillende foodtrucks. Deze serveren onder andere broodjes pulled pork, frietjes en vegetarische maaltijden. Dit kan natuurlijk weggespoeld worden met diverse (speciaal) bieren en (fris) dranken. Er wordt aangeraden om zoveel mogelijk met pin af te rekenen. Om af te koelen is er ook lekker schepijs verkrijgbaar.

Mixtream Festival is zoals ieder jaar gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Om 13:00 uur starten de eerste artiesten en om 22:30 is het festival afgelopen.