LANGEDIJK - Moksi, Afro Bros, Sophie Francis, Dopebwoy, Lijpe, Venz, Yunoww en Rico Fernando zijn toegevoegd aan de line-up van Indian Summer 2018.

Daarnaast zijn er ook nieuwe artiesten bekend voor de Barbapapa 80's 90's stage. Indian Summer, het grootste feest van Noord-Holland, wordt in 2018 voor de achttiende keer georganiseerd. In totaal treden meer dan vijftig artiesten op in Langedijk. Het festival vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni. De voorverkoop is inmiddels gestart.


Nieuw in de line-up
DJ-duo Moksi (Surinaams voor 'mix') debuteerde op Tomorrowland, tot die tijd wisten ze hun identiteit verborgen te houden maar een enorme hype te creëren. Afro Bros produceerden tracks voor Ronnie Flex en Major Lazer en heeft nationaal als internationaal succes met hun unieke tropische sound. Sophie Francis wordt ook wel de vrouwelijke Martin Garrix genoemd. Ze is pas 19, maar tekende al bij het grote Spinnin’ en draaide op onder meer Ultra Music Festival. Jordan Jacott alias Dopebwoy brak door met zijn monsterhit Cartier, die meer dan 50 miljoen streams pakte op YouTube en Spotify. Rapper Lijpe is bekend van hiphopcollectief New Wave. Zijn laatste soloalbum Zandloper (2017) stond op #1 in de Album Top 100. DJ Venz is bekend van 22Tracks, heeft jarenlange radio-ervaring bij bij FunX en geeft een dj-set op het snijvlak van hiphop, beats en elektronische muziek. Ook lokale helden YUNOWW en Rico Fernando zijn van de partij.

Barbapapa 80's 90's
Voor de Barbapapa 80's 90's stage worden de volgende lokale artiesten bekendgemaakt: Alex van Oostrom, Mr. President, Sweet Le Freak, Praia del Sol, Ed Brown, Sydney MC en Daredevils (die al bevestigd waren voor Indian Summer 2018).

Ambassadeursprogramma

Nieuw dit jaar op Indian Summer is het ambassadeursprogramma Verve, dat het publiek in staat stelt beloningen te verdienen. Door tickets te verkopen aan hun vrienden verdienen zij punten waarmee ze voor onder meer een dj-set van 30 minuten kunnen sparen. Andere beloningen zijn een fotoshoot met vrienden door de festivalfotograaf, een bierfiets inclusief bier en een persoonlijk Dixi die het hele festival lang alleen voor de winnaar toegankelijk is.

Tickets
Weekendtickets voor Indian Summer kosten dit jaar €65 (inclusief €5 servicekosten), verblijf je het hele weekend op de camping dan betaal je €85 (inclusief €5 servicekosten). Dagtickets voor de vrijdag kosten €45 (inclusief €5 servicekosten) en voor de zaterdag €50 (inclusief €5 servicekosten). Daarnaast biedt Indian Summer een gelimiteerd aantal groepsbundels aan. Bij de aankoop van een groepsbundel van 10 weekendtickets krijgen bezoekers er 2 gratis. Tickets worden verkocht via IndianSummerFestival.nl, Eventim en alle Primera-winkels.