HEERHUGOWAARD - Jongerencentrum Kompleks is verheugd om aan te kondigen dat op 18 november 2023, de legendarische Pink Floyd-tributeband, Moods Pink Floyd, het podium zal betreden voor een onvergetelijke avond vol klassiekers en psychedelische muziek. Het wordt een avond vol nostalgie en muzikale virtuositeit die liefhebbers van Pink Floyd en muziek in het algemeen niet mogen missen.


Moods Pink Floyd staat bekend om hun indrukwekkende uitvoeringen van de tijdloze hits van Pink Floyd, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een ongelooflijke live-ervaring die het publiek meeneemt op een reis door de muzikale erfenis van deze iconische band. Met een uitgebreide catalogus van nummers, waaronder "Comfortably Numb," "Wish You Were Here," "Shine On You Crazy Diamond" en vele anderen, belooft Moods Pink Floyd een avond vol muzikale hoogtepunten.

Deze speciale avond zal de atmosfeer van Pink Floyd's legendarische optredens oproepen. Jongerencentrum Kompleks is de perfecte locatie voor deze betoverende reis terug in de tijd.

Details evenement:

Datum: 18 november 2023

Locatie: Jongerencentrum Kompleks

Adres: Beukenlaan 1a 1701 DA Heerhugowaard

Deuren open: 19:30 uur

Aanvang optreden: 20:30 uur

Leeftijdsbeperking: geen

Soort concert: Sta concert

Toegangsprijs: €17,-

Kaartjes voor dit unieke optreden zijn nu beschikbaar via https://www.coolkunstencultuur.nl/theater/agenda/seizoen-2023-2024/pink-floyd-tribute-in-kompleks?showId=138220