HEERHUGOWAARD - Zaterdag 8 februari was het groot feest in Dancing Partycentrum Marlène met de "Boernerock" van Mooi Wark.

De band is opgericht in 1992 en bestaat nu uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drum). Mooi Wark is bekend van hits als 'In De Blote Kont' (ook het lijflied van het Mega Piraten Festijn), "Idioot", "Bokkie Of Een Geittie", "Tepels Liegen Niet" en "Achter De Tent". Die nummers worden in honderden feesttenten in Nederland hard meegezongen, en zo geschiedde zaterdagavond ook in Marlène.

De band die inmiddels dertien studio-albums heeft uitgebracht zorgde voor een waar feest waarbij de om improvisatie en interactie met het publiek een grote rol speelde. Hierdoor is elk optreden van Mooi Wark altijd weer anders anders. De veelal vrolijke nummers, meestal rock-'n-roll, werden gretig opgezogen door het aanwezige publiek die vooraf al flink waren opgewarmd door Radio 10 feest-DJ Rene Verkerk die achteraf het geheel ook weer gezellig zou afsluiten.