Rotary Music Night zorgt mét muziek voor méér muziek op de basisschool

Op zaterdag 31 oktober organiseren Cool kunst en cultuur en Rotary Clubs Heerhugowaard-Langedijk en Koggenland de Rotary Music Night 2015, een muzikale avond met optredens op verschillende podia in Cool. Een deel van de opbrengst gaan naar het Rotary jeugdproject Kinderen en Muziek.

Optredens
Tijdens de Rotary Music Night zijn er vanaf 20.00 uur diverse muzikale optredens in de theaterzaal en het café van Cool. Zo brengt Skotwal hun ‘Amerikaanse country in het West-Fries’, gaan de voetjes van de vloer bij jazzband WhoSheDo, herleven oude tijden met de rock& roll-band 69Comeback en brengt Sandra van der Meer haar gevoelige chansons. Ook de muzikale talenten van Cool zullen van zich laten horen. DJ Servan zal tot in de late uurtjes bekende hits uit de 80’s & 90’s draaien.

Workshops
Bezoekers van de Rotary Music Night kunnen ook zelf aan de slag met muziek. Onder leiding van muziekdocenten van Cool zijn er workshops zang, gitaar en djembé.

Kinderen en Muziek
Met de Rotary Music Night wordt het Rotary jeugdproject Kinderen en Muziek gesteund. Doel van dit project is het mogelijk maken van structureel muziekonderwijs op de basisschool. Cool zal dit concreet vorm gaan geven in het project Tune in waarin basisschoolleerlingen de kans krijgen om kennis te maken met het spelen van een instrument of met zang.

Kaarten
De Rotary Music Night is voor iedereen toegankelijk. Kaarten kosten €27,50 (inclusief hapjes) en zijn te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl, bij de servicebalie van Cool (072 – 576 09 55) of aan de deur.