SINT PANCRAS - Vanaf 2 juni start Roy Gortzak, bekend als DJ RCG, een eigen en nieuw muziekevenement genaamd Passion in samenwerking met Club B3 in Sint Pancras. "Dit muziekevenement wil ik graag extra onder de aandacht brengen omdat ik als jonge DJ van 16 jaar een nieuw concept in de muziekevenementen breng".

Het is vooral als beginnend artiest lastig om een podium te krijgen en publiek te trekken. Daarom wil ik met dit evenement waar uiteindelijk beginnende, verder gevorderde én bekende artiesten optreden de weg openen. Maar dat is nog niet alles wat anders is aan andere evenementen. Als eerste is dat het evenement toegankelijk is vanaf de leeftijd van 12 jaar en ouder.

Daarnaast is het een wisselend genre van muzieksoorten. Van bands, naar zangers/zangeressen, naar rappers en DJ's. En natuurlijk een super feest in een mooie setting die zich ook verder uit kan breiden. Zo is er voor ieder wat wils en hoop ik hiermee zalen vol publiek te trekken.

De aftrap van dit evenement is op zaterdag 2 juni vanaf 20.00 uur tot 00.00 uur in Club B3 Sint Pancras. Deze avond zullen meerdere zeer goede DJ's uit Nederland het publiek gaan vermaken en er een knalfeest van maken.

Nieuwsgierig geworden?
Hieronder de link van de pagina van Passion en van het eerste evenement op 2 juni:
https://www.facebook.com/Passion.Indoor/