HEERHUGOWAARD - Ga mee op reis en maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van muziek in een van de basiscursussen bij Cool! Van experimenteren met klanken en geluiden tot het uitproberen van allerlei instrumenten; de verschillende cursussen leggen de perfecte basis voor de verdere muzikale ontwikkeling van kinderen van 1 tot 12 jaar!

Van Blokfluitklas tot Muziek op schoot
In ‘Muziek op schoot voor dreumesen’ maken de allerkleinsten samen met hun (groot)ouders stapsgewijs kennis met muzikale klanken en geluiden door middel van muziekspelletjes en herkenbare liedjes. Deze ontdekkingsreis wordt vervolgd in de cursussen ‘Muziek op schoot voor peuters’ en ‘Muziek voor kleuters’, waar we leren dat overal muziek in zit! Tijdens de ‘Instrumentenproeverij’ kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar kennis maken met verschillende instrumenten en in de ‘Blokfluitklas’ leren kinderen van 6-9 jaar alles over noten lezen, maat en melodie.

Muziek maken is slim
Muziek maken is een belangrijk instrument voor de ontwikkeling van jonge hersenen. Zo zorgt het onder andere voor een betere verbinding tussen de linker- en rechterhelft van het brein. Daarom kunnen kinderen bij Cool al vroeg starten met hun muzikale ontdekkingsreis en hun verdere muzikale ontwikkeling.

Meer informatie en inschrijven
De basiscursussen gaan van start tussen maandag 25 en woensdag 27 januari 2021. Kijk voor meer informatie over de cursussen, kortingsmogelijkheden en inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl.