HEERHUGOWAARD - Na het succes van afgelopen zomer komt de spannende escapetour ‘Levensecht’ terug naar Cool, want er is wederom een moord gepleegd in het theater! Weet jij tijdens deze spannende escapetour op maandag 28 en dinsdag 29 december de dader te ontmaskeren?

Vragen en puzzels
In deze interactieve escapetour duik je in de rol van een echte detective. Het verhaal is gebaseerd op Shakespeares beroemde stuk Macbeth. De nog onbekende dader heeft namelijk een flesje water vervangen voor écht gif! De escapetour brengt je langs maar liefst zes verschillende zalen van Cool met in elke zaal nieuwe personages en puzzels. Stel de juiste vragen en los de puzzels op, want elke kamer die je succesvol verlaat, brengt je een stapje dichter bij de dader. Ga jij de uitdaging aan?

Reserveren
Beleef de escapetour met een groep van max. 6 personen (vanaf 9 jaar). De tour duurt ongeveer anderhalf uur en is volledig coronaproof. Reserveer snel je tijdsslot via www.coolkunstencultuur.nl of via de servicebalie van Cool via 072-534 76 62.