AMSTERDAM - 2 mei 2019 - NIX18 introduceert in samenwerking met bioscoopketen Vue 'de Zondag van NIX'. Want wanneer zie je die pubers eigenlijk nog? Ze vliegen in en uit, hangen op hun kamer en spreken af met vrienden. Hoogste tijd om lekker samen te NIXEN. Neem jouw puber zondag 19 mei om 14.30 gratis mee naar de Vue bioscoop bij jou in de buurt. Want juist de luchtige, gezellige één-op-één momenten zijn gelegenheden waarop een kwart van de ouders NIX ter sprake brengt, zo blijkt uit een recente peiling die is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van VWS

Bij de Zondag van NIX kijk je samen met je puber naar de tofste film van het jaar. Nodig jouw puber uit om samen naar deze superheldenfilm te gaan bij een Vue bioscoop in de buurt en ontvang één kaartje gratis. De Zondag van NIX is in Vue bioscopen in Nederland verspreid over 20 verschillende steden, waaronder Alkmaar, Heerhugowaard, Hilversum, Purmerend en Hoorn.


Ron Sterk, directeur Vue Cinemas: "Wij werken als bioscoopketen graag mee aan belangrijke maatschappelijke thema's. In onze bioscopen hebben wij met veel verschillende leeftijden te maken, zo ook pubers. Juist hierom ben ik erg trots dat wij iets kunnen betekenen voor de campagne van NIX18. De bioscoop is namelijk dé plek waar ouder en puber in een ontspannen omgeving quality time kunnen hebben."

Koop je kaartje voor de Zondag van NIX
Op 19 mei om 14.30 uur neem je je puber gratis mee naar een van de Vue Cinemas. Gezellig zo'n Zondag van NIX. Kijk voor tickets en meer info op NIX18.nl.

Goed voorbereid!
Wist je dat 'thuis leren drinken' toch niet werkt? Kijk voor meer informatie en misvattingen op NIX18.nl, zodat jij zondag 19 mei vol vertrouwen kan NIXEN met je mondige puber. Maar maak er vooral een leuke dag van!

Over de campagne
De campagne 'Iedereen heeft het over NIX' geeft ouders een steuntje in de rug en laat zien dat praten over niet roken en drinken onder de 18 heel vanzelfsprekend is. Iedereen heeft het er over en vaak zijn kinderen al meer op de hoogte dan de ouders zelf. Voor de zondag van NIX zijn de NIX18-hoofdrolspelers nu ook te zien in een bioscoopcommercial en een online campagne. Hierbij wordt duidelijk dat samen met je ouders naar de film gaan leuk is maar soms ook een beetje ongemakkelijk kan zijn.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.