HEERHUGOWAARD - In augustus van dit jaar zit Nice 2 Have alweer 10 jaar op het Raadhuisplein. De eigentijdse winkel is niet meer weg te denken uit het straatbeeld.


‘Natuurlijk laten we het 10-jarig jubileum niet zomaar voorbijgaan, we zijn al aan het brainstormen over leuke acties. In de winkel en ook op Facebook en Instagram zullen we onze klanten laten weten wat we allemaal voor leuks gaan doen. Vergeet onze pagina’s dus niet te liken’ vertelt Hans Stroomer, eigenaar van de winkels in Heerhugowaard en Castricum, met een knipoog.

‘We horen nog elke dag dat we zo’n leuke winkel hebben’ gaat Hans verder. ‘Daar doen we het voor’ vult Sandra, het vaste gezicht van de winkel in Heerhugowaard, aan. ‘We willen een leuke trendy winkel zijn waar je gemakkelijk even binnenstapt en rondsnuffelt zonder dat je de druk ervaart dat je persé iets moet kopen’. ‘Daarnaast vinden we ook belangrijk dat er vast personeel in de winkel staat en dat er kennis van zaken is’.

Wie rondloopt in de winkel, ziet dat er veel aandacht wordt besteed aan de presentatie van de producten. Elk merk heeft zijn eigen ‘hoekje’. Daarnaast is er ook een paskamer aanwezig om kleding te passen. ‘Dat is echt Sandra haar ding, zij zorgt ervoor dat we leuke items hebben om je look mee af te maken, denk aan sjaals, leuke shirts en de ‘headbands’, de banden voor in het haar, één van de trends van dit moment’.

Populaire merken
Op het gebied van horloges en sieraden zijn de merken Ixxxi, Cluse, Mi Moneda, Josh, Melano en Oozoo erg populair en er is nog veel meer. Nice 2 Have is “official dealer” van MicMac bags, Chabo, Lou Lou en Eastpak. ‘Het assortiment Eastpak is enorm breed en de eerste tassen voor komend schooljaar worden al verkocht’ vertelt Hans.

Nice 2 Have
‘Eigenlijk is alles wat we hebben ‘Nice 2 Have’ en ook nog eens voor een leuke prijs. Kom dus gerust eens langs om lekker te snuffelen!’ sluit Hans af.

Nice 2 Have
Raadhuisplein 8, 1701 EJ Heerhugowaard
072 574 0503