AMSTERDAM - De 9-jarige Nienke de Boer uit Heerhugowaard heeft zondag 8 juli jl. met haar familie mee gedaan aan de Arena Moves in de strijd tegen MS. Tijdens dit evenement wordt er geld ingezameld voor een MS vrije wereld.

ArenA MoveS 2018
Op 8 juli 2018 vond de derde editie van ArenA MoveS, plaats in de Johan Cruijff ArenA. Tijdens deze Ultimate Summer Workout werd men uitgedaagd om verschillende workouts te doen waaronder een traploopparcours op de beroemde en beruchte trappen van de ArenA en/of diverse workouts op het veld onder leiding van bekende trainers.

ArenA MoveS is een uniek jaarlijks terugkerend sportevenement voor jong en oud. Naast de workouts waren er ook dit jaar weer veel fun- elementen op het veld zoals een klimmuur, een voetbalveld, een stormbaan voor kinderen etc.

The B-Team
Als jongste lid van the B-Team heeft Nienke een geweldige prestatie neergezet door maar liefst 5750 trappen te lopen. Nienke werd uitgedaagd om een trappenparcours te lopen vanwege een familielid die lijdt aan de verschrikkelijke ziekte MS. Hiervoor heeft zij zich met de familie laten sponsoren. Gezamenlijk hebben zij €1143,00 opgehaald, wat gebruikt wordt voor onderzoeken om MS in een vroegtijdig stadium te herkennen en te stoppen.

Steun de strijd tegen MS
Naast de jaarlijks terugkerende Arena Moves, doet deze organisatie ook het klimmen tegen MS op de Mont Ventoux. Deze organisatie heeft dit jaar met beide activiteiten ongeveer €660.000,- opgehaald.

Kunt U of wilt U hier niet aan deelnemen, maar toch financieel iets bijdragen. Dan kunt U doneren aan de MS stichting . Via de site https://www.arenamoves.ms.