HEERHUGOWAARD - Detectives, verzamelen! In de spannende en grappige jeugdvoorstelling WIEDEEDHET (6+) stellen we allerlei vragen. Wie is de man achter de heg? Van wie is dit landhuis eigenlijk en wie gilt er? Een mysterieuze voorstelling waar niets is zoals het lijkt. Kom zaterdagmiddag 4 oktober naar Cool en ga mee op speurtocht in deze mysterieuze jeugdvoorstelling!

Niets is wat het lijkt

BonteHond komt met de spannende en grappige jeugdvoorstelling WIEDEEDHET naar Cool, voor kinderen vanaf 6 jaar. We denken vaak zeker te zijn van onze zaak, maar uiteindelijk is niets zoals het lijkt. Zo is ook de voorstelling na afloop anders dan je van te voren verwacht. Een groot mysterie dus, met allerlei raadsels die opgelost moeten worden. Over vragen stellen – waarom? – en verder kijken dan je neus lang is. Let goed op en haal je innerlijke detective naar boven, want de aanwijzingen liggen voor het oprapen!

Ben jij een échte theaterkijker?

Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we een creatieve workshop voor kinderen. Tijdens de workshop gaan de kinderen op speurtocht door Cool om verschillende puzzelstukjes te vinden. Als ze alle raadsels opgelost hebben, ontvangen ze een certificaat en hebben ze zich bewezen als échte theaterkijker.

Meer informatie & tickets

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en tickets op www.coolkunstencultuur.nl/theater. De workshop start één uur voor aanvang van de voorstelling en duurt ongeveer 40 minuten. Aanmelden kan via de website of de servicebalie via 072 – 534 76 62.