HEERHUGOWAARD - In Toon, de nieuwe Kleine zaal van Cool kunst en cultuur, start komende zondag 24 september de eerste van een reeks intieme theaterconcerten onder de naam Sunday Tones. Sunday Tones staat voor muziek, passie, inspiratie én ontmoeting. Deze nieuwe muziekserie bij Cool laat je iedere maand ontdekken hoe verrassend muziek kan zijn en hoe iedere artiest daarmee zijn unieke verhaal vertelt. Gospel, het Portugese levenslied, humor in muziek – het zit er allemaal in.

FADOpelos2


Het eerste concert wordt komende zondag gegeven door Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar). In FADOpelos2 promoten Iris en Tiago de fado in Nederland. Laat je deze middag meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het samenspel tussen zang en gitaar! Tickets voor de Sunday Tones concerten kosten €16,00. Wil je alle tien de concerten bezoeken? Koop dan een passe-partout en betaal slechts €125,00 voor alle tien de middagen.

Wonder’s Sunday Tones lunchproeverij


Maak je middag uit compleet met een bezoek aan restaurant Wonder’s. Voorafgaand aan de Sunday Tones-concerten serveert Wonder’s een Wonder’s Sunday Tones lunchproeverij voor €29,50 p.p. (incl. toegangskaartje). Geniet van een heerlijke soep, kleine lunchgerechtjes en een kop koffie of thee met heerlijke bonbon toe. Dit arrangement kun je tegelijkertijd met je tickets boeken via de website van Cool.

Voor meer informatie: www.coolkunstencultuur.nl/sundaytones