HEERHUGOWAARD - Cool kunst en cultuur komt in februari 2018 terug met Route 65, de culturele route voor 65-plussers, waarbij een maand lang overdag o.a. films, lezingen en workshops worden georganiseerd.

Deze keer staan de activiteiten in het teken van Groot-Brittannië. De kaartverkoop voor Route 65 – Groot-Brittannië start op donderdag 4 januari.

Programma

Tijdens de Britse editie van Route 65 staan uiteenlopende activiteiten op het programma. Maak kennis met de iconen van de BritArt, geniet van de muziektheatervoorstelling Romeo en Julia of ga, onder leiding van muziekspecialist Machgiel Bakker, mee op reis langs 40 jaar Engelse popmuziek. Historicus Maarten van Rossem komt langs voor een theaterlezing en vertelt op humoristische wijze over de politieke gebeurtenissen in Groot-Brittannië. Uiteraard is er ook ruimte voor culinaire activiteiten. Zo kunt u kennis maken met karakteristieke whisky’s, de ochtend starten met een ‘English breakfast’ of genieten van een High Tea. Tijdens de introductiebijeenkomst op donderdag 1 februari zal het volledige programma worden toegelicht.

Programmaboekje & kaartverkoop

Het programmaboekje is vanaf nu te verkrijgen bij de servicebalie van Cool, Bibliotheek Heerhugowaard, in de HugoHopper, bij de Pieter Raat Stichting of via MET Welzijn. Het programma is ook online te bekijken op www.coolkunstencultuur.nl. Op donderdag 4 januari 2018 is de servicebalie van Cool van 09.00 tot 12.00 uur speciaal (en uitsluitend) geopend voor kaartverkoop voor Route 65. Tijdens deze ochtend kunt u, voor of na het reserveren van uw kaarten, genieten van een kopje koffie of thee en andere Route 65-bezoekers ontmoeten in Café Cool. U kunt vanaf donderdag 4 januari ook kaarten bestellen via de website van Cool en tijdens de reguliere openingstijden van de servicebalie. Vanwege de grote belangstelling tijdens de vorige edities is tijdig reserveren aanbevolen.