HEERHUGOWAARD - Marlene is druk bezig met de voorbereidingen voor de kermis die komend weekend gaat beginnen. Van 14 t/m 18 juni is het weer groot feest in en om Marlene.

Het wordt waarschijnlijk de laatste keer dat eigenaar Ad Molenaar de microfoon vast heeft tijdens het traditionele sjoelen. De zaak is nog niet verkocht en zal zeker tot het eind van het jaar 2019 draaien met leuke evenementen voor jong en oud (zoals Tour de Waard, Kris Kross Amsterdam, Jan Keizer & Annie Schilder, The Cats Aglowband, TRIPLE X met o.a. Tino Martin en nog veel meer) en zal tevens dienen als het adres voor al uw feesten.

Er zijn diverse ontwikkelingen maar zo lang het nog niet officieel is plannen we nog steeds om de vier maanden vertelt eigenaar Ad Molenaar.
Voor de 24e keer organiseert hij op de vaste dinsdag, de laatste dag van de kermis, sjoelen in Marlene. De 10 meter sjoelbak wilde Winkeliersvereniging Centrumwaard ooit weg doen en toen kwam direct het idee om jaarlijks te gaan sjoelen om bier, paling en euro`s.Het wordt weer lachen, gieren, brullen en meezingen. Verleden jaar moest men wel 10 keer van Links naar Rechts met het nummer van Snollebollekes, en dit jaar scoort Rene Karst hoog in de hitlijsten met "Atje voor de Sfeer".

'Nou dan weet ik al wat zoon DJ Bob die de muziek weer regelt gaat doen' aldus de eigenaar. De aanvang is op dinsdag 18 juni om 15.00 uur en het café is open vanaf 14.30 uur. Het wordt weer een feestje wat heel veel vaste klanten als de mooiste dag van de kermis beleven.

Voor meer info voor het kermis programma kunt u kijken op www.dancingmarlene.nl