HEERHUGOWAARD - De zomer is helaas alweer voorbij, het nieuwe schooljaar is begonnen en allemaal weer aan het werk. Maar gelukkig is er nog tijd voor precies één zomerfestival; Heerhugowaard LIVE. Over een week barst het spektakel los. Een vernieuwd concept op een nieuwe locatie, in feite zelfs twee locaties, want het tweedaagse evenement vindt plaats binnen in FG Live en buiten bij Strand van Luna op zaterdag 23 en zondag 24 september.


Een nog nooit vertoonde unieke line up van wereldformaat met wereldsterren als Kris Kross Amsterdam en illusionist Hans Klok. De top van de Nederlandse coverbands Queen Must Go On, Abba Fever, De Hermes House Band en de lokale helden van de The Crossband. En een keur aan Nederlandse sterren zoals Emma Heesters, Yves Berendse, Frans Duijts, Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé. En niet te vergeten De Edwin Evers Band, die al jarenlang volle zalen trekt in heel Nederland. Kortom, een feest waar je bij moet zijn.

De zaterdag wordt een 80’s en 90’s spektakel en de zondag een echte familiedag. De organisatie heeft op veler verzoek besloten dat kinderen tot 12 jaar gratis naar binnen mogen, het leven is tenslotte al duur genoeg.

Kaarten zijn te koop via www.heerhugowaardlive.nl. Een tweedaags combinatie-ticket koop je al voor 60 euro, dagkaarten zijn te koop vanaf slechts 35 euro. De capaciteit van het festival is wat verlaagd, dus wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen. De Early Bird kaarten zijn inmiddels allemaal uitverkocht.

Heerhugowaard LIVE

Datum: zaterdag 23 en zondag 24 september 2023
Locatie: Strand van Luna en FG LIVE, Heerhugowaard

Leeftijd: ALLE LEEFTIJDEN

www.heerhugowaardlive.nl

De Zaterdag

De Edwin Evers Band
Hermes House Band
The Crossband
Queen Must Go On
ABBA Fever
U2 Two
Radio 10 DJ Dennis Verheugd
Foodcourt met diverse food trucks

De Zondag

Kris Kross Amsterdam
Hans Klok
Yves Berendse
Emma Heesters
Frans Duijts
Jeroen van der Boom
Berget Lewis
Xander de Buisonjé
BENR
Sven Versteeg
M&M Band
Radio 10 DJ Rene Verkerk
Foodcourt met diverse food trucks
Springkussen & suikerspin

TICKETS

Zaterdag

Early Bird € 39 UITVERKOCHT

Regulier € 43

Gouden Balkom € 72

Zondag

Early Bird € 29 UITVERKOCHT

Regulier € 35

Gouden Balkon € 62

Combiticket 2 dagen € 60

Groepstickets 10 personen

Zaterdag € 400

Zondag € 325

(alle prijzen exclusief 2,50 servicekosten)