HEERHUGOWAARD - Altijd al een instrument willen spelen en nu eindelijk tijd? Meld je dan aan voor deze muzikale proeverij bij Cool! Maak kennis met verschillende instrumenten en ga vervolgens aan de slag met jouw drie favorieten. Iedereen vanaf 30 jaar, met of zonder ervaring, is vanaf donderdag 22 oktober van harte welkom bij de Instrumentenproeverij.

Ontdek het perfecte instrument voor jou
In de Instrumentenproeverij voor volwassenen proef je van allerlei instrumenten op het muzikale menu. In zeven lessen maak je kennis met verschillende blaas-, slag-, snaar- en toetsinstrumenten. Vervolgens volg je op de drie instrumenten die naar meer smaken nog eens twaalf verdiepende lessen. In de laatste les komt de originele groep weer bij elkaar om ervaringen van de cursus te delen en te laten zien wat iedereen geleerd heeft. Aan het einde ben je heel wat muzikale kennis rijker en ben je klaar voor het volgende niveau op jouw favoriete instrument!

Meer informatie & inschrijven
Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas op www.coolkunstencultuur.nl. U kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.