HEERHUGOWAARD - Geniet op donderdag 20 juni in Cool kunst en cultuur van een gratis muzikale avond met verschillende bands uit de regio. Ontdek talent, unieke klanken en persoonlijke verhalen tijdens Café Cool Live. Tijdens de derde editie van deze bandavond treden The Kevers, The Wildfires en Diversion op.

The Kevers

Met optredens in theater de Vest, de Victorie en de Gasfabriek verovert de band The Kevers – een woordgrap verwijzend naar The Beatles - al twee jaar Alkmaar. Nu komt de band naar Café Cool met een muziekstijl die het midden houdt tussen rock ‘n rol en pop.

The Wildfires
The Wildfires is een rockband die naast eigen werk ook covers van artiesten als Red Hot Chili Peppers, Jimi Hendrix en AC/DC speelt. De vier enthousiaste jongens van rond de 17 hebben al opgetreden in de Victorie Alkmaar, Alpha Schagen en Manifesto Hoorn.

Diversion
Begonnen in een bouwkeet in de achtertuin van de lead gitarist bestaat Diversion sinds 2018. Deze hechte groep speelt indierock met rauwe energie. Muzikaal zeer divers met een goede flow en energie. Een heerlijke laidback vibe zal Café Cool vullen.

Voor iedereen
Café Cool Live is bedoeld voor iedereen die houdt van live muziek en gezelligheid. Voor de 'oudere jongere' én de 'jongere oudere'. Om het evenement toegankelijk te maken voor iedereen, worden de avonden gratis aangeboden. Vanwege de verwachte belangstelling wordt bezoekers wel vriendelijk gevraagd om hun gratis kaartjes online te reserveren. De deuren van Cool Café openen 20 juni om 19.30 uur, het programma start om 20.15 uur.

Axel Glas, barhoofd bij Cool en zelf gepassioneerd muzikant, is de drijvende kracht achter Café Cool live. “Café Cool Live sluit perfect aan bij het brede muziekaanbod van Cool. De bands en soloartiesten spelen alleen nu niet in onze theaterzalen, maar mogen schitteren op ons kleine podium in een intieme, sfeervolle setting, dichtbij de bar. Er is zoveel lokaal talent en dit concept biedt een prachtig podium voor hen," aldus Axel.

Meer informatie & reserveren
Café Cool live is gratis te bezoeken op donderdag 20 juni (20:15 uur) in Cool kunst en cultuur. Meer informatie en (vrij)tickets bestellen via www.coolkunstencultuur.nl.