HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 15 april 2017 staat winkelcentrum Middenwaard in het teken van de Middenwaard Heroes. Ontmoet je favoriete helden, bekend van TV of uit de film!

Ontmoet Dora & Diego en Pikachu. Of ga op de foto met Minions Kevin & Stuart! Op het ANWB plein kunnen stoere jongen en heldhaftige vaders terecht op het Star Wars plein. Er is een intergalactische racetrack en er zijn o.a. LEGO Star Wars bouwtafels, videogames en rekwisieten uit de film. Bovendien kun je op de foto met een echte stormtrooper.

Of laat je schminken of een glittertatoo zetten in Frozen stijl door Anna & Elsa zelf! En uiteraard kun je ook met ze op de foto. Je kunt Anna & Elsa vinden in de voormalige winkel van Misse Etam naast de Cool Cat.

Intertoys Middenwaard organiseert in deze winkel tevens een Lego bouwdag met diverse Lego bouwtafels, grote Lego bouwwerken en een bouwwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn zoals o.a. vrijkaarten voor Lego World in Utrecht.

Ontmoet al je favoriete helden bij Middenwaard Heroes op zaterdag 15 april 2017. Het evenement vindt plaats tussen 10.00 – 17.00 uur.

Het gehele programma is te vinden op middenwaard.nl.