HEERHUGOWAARD - Op zondag 27 augustus wordt Mixtream Festival 2023 gehouden met op twee podia een mix aan muziekstromingen als onder meer reggae, hiphop, pop, rock, techno, urban, drum & bass, hardcore en metal maar vooral een hoop gezelligheid! Dit jaar vind je in het Rosarium Park ook onder meer 3D street art, graffiti, kapsters en theater.


Formule 1

De laatste zondag van augustus is vaste prik voor het Heerhugowaardse muziekfestival. Deze zomer is dat gelijktijdig met de Grand Prix Formule 1 in Zandvoort. Voor de Mixtream-bezoeker die ook Max Verstappen- of F1-fan is wordt er daarom een speciale 'Maxtream' plek ingericht. In deze F1-area kun je in racesfeer op je eigen telefoon naar de wedstrijd kijken.

Randprogramma

-Samen met Joepla kun je met graffiti aan de gang om de hekken van Mixtream mooier te maken. Lijkt je dit leuk? Stuur een bericht op Instagram via @mixtream.
-Kunstenares Maureen Kolhoff is er weer met haar 3D schilderkunst. Plaats jezelf in de optische illusie en ga op de foto.
-Dit jaar wordt de veldaankleding verzorgd door Esdege-Reigersdaal én Maatwerk-Minds-GGZ en komt Anne Hiddinga met een uniek theater-element.
-In de beauty-hoek zijn er voor de kinderen haarveertjes en vlechtjes te zetten.
-Bij de kapsters van 'Take a seat' kun je je haar laten transformeren. Laat je verrassen door heuse kunstenaressen met style- en krultang.
-Op zoek naar inzichten? De waarzegster kan precies vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Muziekprogramma

Op het hoofdpodium van Mixtream is er weer een divers muziekprogramma. Zo zie je deze editie rapper Gotu Jim, zangeres en pianiste Elsa Birgitta Bekman, Triggerfinger frontman Ruben Block, de reggae groep van Mr Ray Bass, rock trio RedFire, metalband Serotonia en de nieuwe talenten Eurydice en Krappe Sokken.

Op het dance-podium draait de hyperactieve DJ Gladde Paling zijn glibberigste platen. Daarvoor kun je genieten van drum & bass met Yue, de groovy tunes van Zena-Rae, alternatieve hits van Poptrash Soundsystem, urban van DJ Je Moeder, techno van RUL3, rapper Joe Last en opkomende talenten Gino Zucotti, MRJKARET, HRTS en Sidney Gregor. Als afsluiter komen Proto X en The BassJunk met een hardcore millennium set. Samen brengen ze Mixtream Festival 2023 tot een fantastisch einde

Iedereen is welkom

Mixtream Festival 2023 is er op zondag 27 augustus in het Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis voor alle leeftijden. Om 12:30 uur gaat het festival open en om 22:30 uur is het evenement afgelopen. Je kunt bij de bar drankjes halen en eten kan bij de diverse eetkraampjes. Let op: Mixtream is pin-only.

Iedereen is welkom om te genieten van de muziek, de gezelligheid en de rand-activiteiten!