HEERHUGOWAARD - Tip voor zondag 13 januari 2019: op deze dag opent Atelier-6 van 11:00 tot 16:00 uur haar deuren voor de jaarlijkse open dag.

Op deze dag worden van diverse technieken en activiteiten demonstraties gegeven en worden er resultaten uit de diverse cursussen en werkgroepen getoond.Kom eens kijken en inspiratie opdoen…. wie weet ga je daarna zélf aan de slag bij Atelier 6!

OVER ATELIER 6 CREATIEF
Atelier 6 is een creativiteitscentrum waarbij samenwerken en elkaar inspireren de belangrijkste uitgangspunten zijn. Het centrum aan de Daltonstraat 11a in Heerhugowaard is opgezet en wordt geleid door deskundige vrijwilligers en is bedoeld voor iedereen die de kunst wil leren. Atelier 6 biedt een breed scala aan cursussen voor elke leeftijd. Elke cursus wordt geleid door een deskundige en enthousiaste docent.

De mogelijkheden bij Atelier 6 zijn legio. Van beeldhouwen in hout en steen, boetseren, beeldend vormen, tiffany tot fotografie en grafische druktechnieken. Hierbij ligt de drempel laag waarmee onze cursussen voor een ieder toegankelijk zijn!

Wilt u uw creatieve grenzen opzoeken of gewoon iets nieuws gaan doen op creatief gebied dan is een bezoekje aan Atelier 6 zeker een aanrader. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op ons centrum aan de Daltonstraat 11a in Heerhugowaard!