HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 15 juni houdt Cool kunst en cultuur weer haar jaarlijkse Open Dag. Tussen 12.30 en 16.30 uur kan jong en oud kennismaken met het cursusaanbod van Cool en zich laten inspireren door allerlei activiteiten op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst.

Miniconcerten
Er komt uit elke ruimte van Cool een ander geluid want de leerlingen laten horen wat ze de afgelopen jaren allemaal hebben geleerd. Zo kan het publiek vast zien wat het eindresultaat van de lessen kan zijn. In diverse miniconcerten en presentaties laten de leerlingen zien en horen hoe leuk het is om bijvoorbeeld (samen) muziek te maken.

Instrumenten uitproberen
Wie geïnspireerd is geraakt door de miniconcerten kan zelf aan de slag want iedereen kan instrumenten komen uitproberen. Even scheuren op de gitaar, losgaan op een drumstel en kijken of je meteen geluid uit de dwarsfluit krijgt, alles kan!

Workshops en presentaties
Naast de muzieklessen kan tijdens de Open Dag ook kennis worden gemaakt met het brede cursusaanbod in diverse workshops voor kinderen en volwassenen. Zo kunnen Hardwells in de dop plaatsnemen in de dj-booth, kun je de basistechnieken van fotograferen leren en meezingen met de leukste hits voor kids. En heb je bijvoorbeeld ooit gedacht dat je na een kwartier al een liedje kunt spelen op de blokfluit? Ontdek het tijdens de Open Dag van Cool!

Nieuw cursusaanbod
Naast het bestaande aanbod zijn er dit seizoen ook weer nieuwe cursussen toegevoegd zoals diverse eendaagse fotografiecursussen, een cursus ukelele of wat te denken van de nieuwe eendaagse workshops kunst en techniek? In deze workshops maak je gebruik van restmateriaal, microscopen, klei of zelfs de zon om robots, films of machines te maken. Je creëert al snel een nieuwe wereld vol wondere wezens en werelden!

Meer informatie
Meer informatie over de Open Dag en/of het volledige cursusaanbod is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl en in de nieuwe brochure, te verkrijgen bij de servicebalie. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@coolkunstencultuur.nl of 072 – 534 76 62.